Over ons

Miriam, 13

Dit is Miriam. Miriam kletst de hele dag en zingt ook graag. Ze werkt hard want ze vindt school erg leuk. Ook houdt ze ervan om te koken en van Auntie Eva nieuwe dingen in de keuken te leren. Ze helpt iedereen met alles en is altijd vrolijk.

Theresia, 15

Teddy, zoals ze vooral genoemd wordt, is de oudste van ons stel. Een heel lieve zus voor haar broertje Imanuel, maar verder soms ook echt de oudste ;-) Teddy houdt erg van films kijken op de laptop en ligt graag tot diep in de nacht met een zaklamp in de atlas en kinderencyclopedie te lezen. Teddy gaat naar Oldadai Secondary School en doet het heel goed in de klas. Ze wil graag dokter worden!

Kesia, 13

Kesia is ons taalwonder. Als Carolien er met iemand niet uitkomt in het Engels of haar steenkolen Swahili komt Kesia tot de redding. Ze vindt het ook leuk Nederlandse woordjes te leren! Dit komt allemaal goed van pas want Kesia wil later juf worden. Als Kesia lacht moet je vanzelf ook lachen want ze lacht heel grappig.

Esuvati, 12

Esuvati is een dromer. Cinderella is haar favoriete film. Esuvati is heel lief voor iedereen maar kan ook goed mopperen. Haar Maasai moeder kan een poosje zelf niet voor haar zorgen maar gelukkig zien ze elkaar alle schoolvakanties en komt ze vaak bij ons op bezoek.

Catherine, 12

Catherine is de jongste van de meisjes. Cathe was toen ze net bij ons in huis kwam erg verlegen maar is nu een aanwezige grapjas! Ze houdt van roze, van balspellen en van springen op de trampoline.

Mussa, 11

Mussa is een slimme, lieve jongen. Hij moest een beetje uit zijn schulp kruipen maar heeft nu vaak het hoogste woord. Mussa wil graag taxichauffeur worden. Hij kan de hele dag met auto's spelen en hij voetbalt graag. Ook houdt hij van een beetje kattenkwaad maar niet teveel.

Amos, 10

Amos wil het liefst elke dag in het opblaasbadje in de tuin, ook als het een beetje koud is. Zijn lievelingseten is vlees. Amos wil graag vrachtwagenchauffeur worden. Hij vindt het heel erg leuk om disco te spelen en danst erg goed.

Stichting Kicheko

Junior, 10

Junior is de deugniet van het stel. Hij houdt heel erg van eten, van dansen en van films kijken. En verder vindt ie eigenlijk alles leuk zolang hij maar niet te lang stil hoeft te zitten. Dat gaat gelukkig veel beter dan vroeger en Junior doet het goed op school!

Imanuel, 8

Ima, zoals hij genoemd wordt, is het broertje van Teddy. Ima is de jongste, een vrolijk en druk ventje. Hij houdt heel erg veel van zijn zus, van kattenkwaad, van frietjes met kip en van spelen. School vindt hij niet zo'n goede uitvinding.

Actuele begeleiding:

Carolien Harleman - oprichter / director

Sosthenes Magufwa - plaatsvervangend manager

Eva Juma - auntie / caretaker

 

Stichtingsbestuur:

Coen Harleman - voorzitter

Mo Banadji - penningmeester

Sophie van Hilten - secretaris

Copyright © All Rights Reserved View this page in English