Support

Stichting Kicheko

Kosten

De kostenposten van het Kicheko Children’s Home zijn niet heel anders dan die van ieder huishouden. Denk aan kosten voor huisvesting in de vorm van huur, gas, water en elektriciteit; maar ook onderwijs, verzekeringen, medische zorg, persoonlijke verzorging, eten, drinken, etc. Nu ligt het prijspeil in Tanzania een stuk lager dan in bijvoorbeeld Nederland, maar met negen kinderen en twee fulltime personeelsleden, is het ook wel een flink huishouden. Kosten genoeg dus.

 

Opbrengsten

Omdat Kicheko anders dan veel weeshuizen in deze regio niet als bedrijf met winstoogmerk gerund wordt (zo zijn er geen opbrengsten uit bijvoorbeeld een eigen school), is de stichting grotendeels aangewezen op donateurs en sympathisanten. Middels de website, het weblog en de Facebook-pagina proberen we mensen enthousiast te maken voor het werk van de stichting en voor het bijzondere gezelschap daar in Ngulelo, Tanzania.

 

Support

Uiteindelijk hopen we daarmee natuurlijk donateurs en een trouwe schare belangstellenden aan ons te binden. Opgroeien is een doorlopend proces, dus het werk van de stichting is continu en de kosten zijn veelal periodiek. Daarom zou het geweldig zijn als we ook u als donateur en supporter van stichting Kicheko mogen verwelkomen.

 

Heeft u belangstelling of vragen, neem dan vooral contact met ons op!

 

Asante sana!

 

Doneren

Bent u enthousiast over het werk van onze stichting en wilt u hier een financiële bijdrage aan leveren? Geweldig!

Ons rekeningnummer is NL 39 RABO 0300 8411 67 t.n.v. Stichting Kicheko, of doneer direct via Paypal met onderstaande knop:

Copyright © All Rights Reserved View this page in English